YÜKSEK LİSANS KAYITLARI

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı

Öğrenci İşleri Müdürlüğüne gitmeden önce Mali İşler Müdürlüğüne(A-BLOK ZEMİN KAYIT) gidilip dönemlik öğrenim ücretinin  ödenmesi gerekmektedir.

Öğrenim ücreti dekontu ile birliktekayıttaistenen tüm belgeler eksiksiz ve üzerinde “aslının aynıdır” ibaresi olacak şekilde ÖĞRENCİ İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNE teslim edilmelidir.

20 Eylül 2019 tarihinde ders kayıtları yapılacaktır.

Portal üzerinden mail adresinize gönderilen portal kullanıcı adı ve şifre bilgilerinizle giriş yaparak, ders kayıt işlemlerinizi 20 Eylül 2019 günü saat 18.00’e kadar gerçekleştirebilirsiniz.

KAYITLARDA İSTENİLEN BELGELER

1. Başvuru Formu
  2. Mezuniyet Belgesi veya      Diplomanın onaylı örneği (aslı görülerek Üniversite veya noter veya TEDÜ tarafından onaylanmış)
  3. Diploma Denklik Belgesi (yurt  dışından alınan diplomalar için)
  4. Not Çizelgesi-Transkript (onaylı      kapalı zarf)
  5. ALES veya GRE veya GMAT Sonuç      Belgesi (internet çıktısı)
  6. İngilizce Yeterlik Belgesi      (güncel TOEFL, KPDS, ÜDS, YDS, e-YDS, UCLES, EPE puan      belgesi).
  7. Güncel Özgeçmiş
  8. Askerlik Durum Belgesi      (Tecil/Terhis/Muaf)
  9. 4 adet 4,5 cm x 6 cm boyutunda      biyometrik fotoğraf (fotoğrafınız renkli ve son altı ay içinde      çekilmiş olmalıdır.)
  10. Öğrenim Ücreti Dekontu

Tarih: